Kuidagi kummaline on see, et näitleja Anne Veesaar sooviks Marele samasugust traagilist liikusõnnetust, nagu ta ise tegelikkuses läbi pidi elama 2006. aasta novembris, kui Jõgevamaal toimunud üliraskes liiklusõnnetuses hukkus teiste hulgas ka näitleja Dajan.

Suvel oli juba meedias uudis sellest, et Anne Veesaar olevat Mare rollist tüdinenud mammutsarjas "Õnne 13" ja põhjuseks liias väike tasu Mare rolli eest sarjas. Anne Veesaar tahtvat Mare auto alla jäämist ning uue hooaja avaosa lõppes sellega, et Allan tagurdas kõrvitsat tooma läinud Marele otsa. Õnneks siiski Mare õnnetuse tagajärjel ei hukkunud, sest järgmise osa tutvustuses on kirjas, et Allan on Maret haiglas vaatamas.

Seitse aastat tagasi juhtunud traagiliste tagajärgedega liiklusõnnetus peaks olema piisavalt kole selleks, et mitte tahta seda näiteks Mare rollis mängida.

Kui Anne Veesaar ei soovi enam "Õnne 13" sarjas Mare rolli mängida, siis võiks Mare rolli mängida mõni teune näitlejanna.

"Õnne 13" sarjas on üks näitleja ennemgi vahetunud. Jaanus Petersoni rollis oli algselt Kauro Anton ning juba pikemalt mängib Jaanust Ott Aardam.

Kes võiks Anne Veesaare asemel Mare Petersoni kehastada? Pakuksin välja näiteks Carmen Mikiveri või Merle Talviku.

Näiteks Alma rolli mängiv Helgi Sallo ei kujuta seda sarja ette ilma temata ja ühel korral tal olevat juba hirm olnud sarjast välja kirjutamise ees, sest mingil perioodil oli Alma haige.

Mina ja kindlasti ka paljud teised televaatajad ei kujuta "Õnne 13" sarja ette ilma Alma ja Laineta ning samuti Kristjanita. Vahvad tegelased on sarjas ka Are ja Georg ehk näitlejad Ülle Lichtfeldt ja Allan Noormets.

Samuti ei tahtnud mõnda aega ka Uuevariku peremeest Riksi mängida Hannes Kaljujärv ning sel põhjusel saadeti Riks välismaale uue naise juurde.

"Õnne 13" sari on vahva ning tahaks loota, et see kestab veel aastaid.