Rodman, kes nimetab Põhja-Korea noort juhti oma sõbraks, naasis sel nädalavahetusel oma teiselt reisilt suletud tuumariiki, vahendab CNN.

Pühapäevases intervjuus Briti ajalehele The Guardian kirjeldas Rodman lõõgastavat ajaveetmist mere ääres koos Kimi ja viimase perekonnaga. Samuti paljastas ta lapse nime.

Eelmisel aastal hakati spekuleerima, et Kimi naine Ri Sol-ju võib olla rase pärast seda, kui ilmus foto, millel naine kandis laia riietust, mis võis peita suurt kõhtu. Põhja-Korea võimud seda teemat ei kommenteerinud.

52-aastane Rodman heitis olukorrale rohkem valgust.

„Ma hoidsin nende last Ju-ae'd süles ja rääkisin ka proua Ri'ga,“ ütles Rodman Guardianile.

Rodman nimetas Kimi heaks isaks.

USA-s loodeti, et Rodman püüab vabastada Põhja-Koreas 15 aastaks vangi mõistetud USA kodanikku Kenneth Bae'd, kuid Rodman ütles, et pole tema asi Bae'st rääkida.

Paistab, et Rodmani sõprus suure korvpallifänni Kimiga ei ole piisavalt kaalukas, et Bae Põhja-Korea vanglast päästa.

Rodmani on varem kritiseeritud tema esimese visiidi eest Põhja-Koreasse selle aasta veebruaris, mille käigus teda pildistati naervama söömas koos Kimiga korvpallimängu vaatamas.

„Kim on tore mees, ta armastab korvpalli ning on huvitatud usalduse ja mõistmise tekitamisest spordi ja kultuurivahetuse kaudu,“ kinnitas Rodman.