"Minagi olin päris lava ees ning see kõik oli nii võimas. See oli väga, väga vägev, kuidas Angelsi ajal kogu rahvas lauluväljakul kaasa laulis ning see tuledemeri, mis oli telefonidega tekitatud. Eelmine vägev taasiseseisvumispäeva üritus oli mõni aasta tagasi samuti Tallinna lauluväljakul ning seekord siis see pidu. Robbie Williamsil on seda karismat ning ta ongi maailmas meelelahutaja nr 1. Olen väga õnnelik, et sain minna kauaoodatud kontserdile!" teatab õnnelik fänn.

"Olin lava ees. Meeletult võimas. Pisarad tulid silmadesse, kui rahvas laulis. Uskumatu elamus. Kindlasti parim suurkontsert, kus kunagi käinud olen!" ütleb teine külastaja.

"Olin minagi. Robbie ütles, et mõelgem nendele, kellest eriti puudust tunneme ning laulgem neile. Mõtlesin oma surnud õest ning minulgi - mehel! - tuli paar pisarat silmadesse, niivõrd imeilus see kõik oli," tunnistab üks eesti mees.

"Olen lugenud korduvalt kommentaare nii siit kui ka teiste Robbie Williamsi kontserdiga seotud artiklite alt, kuidas räägitakse, et inimesed peaksid peast soojad olema, kui maksavad 75 euri mingi lombaka artisti peale, kes laval roppusi räägib. Oleksid need sõimlejad ise seal kohapeal olnud, oleks neil suumulk kinni ja ei oleks mingisugust mõttetut ütlemist, kui lambad need kohalolijad ikka on! Robbie oli viimase peal ja kontsert ka raha ja vaatamaist väärt!" kinnitab külastaja.

"Olen olnud selline keskmine Robbie Williamsi kuulaja. Kui raadiost mõni lugu tuleb, siis kanalit vahetama ei hakka, kuid fänn pole ammugi mitte. Aga see show oli ikka super. Väga mõnusa mulje jättis. Suur pluss oli ka see, et Olly Murs soojendas teda. Ta oli vähemalt sama hea kui Robbie ise. Kaks sellist artisti 70 euroga pole üldse halb. Igasugused Rock Summerid võiks enne mõelda, kui hakkavad ulmesummasid mõttetute artistite eest küsima," leiab teine.