Samal ajal ei ole internetist pileti ostnute osakaal kaugeltki sama suur - Eesti Loto turundus- ja müügidirektori Annely Luikmeli sõnul oli tänavu esimesel poolaastal internetimüügi osakaal 41,5 protsenti. Alates 2004. aastast on internetist ostetud piletid toonud suurvõidu 36 korral.

Kust on pärit kõik Eesti Loto ajaloo suurvõidud, kui internetimüük välja arvata? Vähemalt miljonikrooniseid, alates 2012. aastast vähemalt 100 000 euro suuruseid võite on Eesti Loto 1996. aastast välja loosinud 146. Neist enim - 45 - on suurvõidu toonud lotopileteid ostetud Tallinnast. Järgnevad Tartu ja Pärnu 10 suurvõiduga.

Üksikuid suurvõite toonud lotopileteid on lunastatud ka pisematest kohtadest nagu Abja-Paluoja, Kaiu, Järva-Jaani, Rakke või Iisaku.

Selgelt paistab keskmisest õnnelikuma kohana kaardilt välja 6100 elanikuga Põlva linn, kus aastate jooksul ostetud neli suurvõidu toonud lotopiletit. Neist omakorda kolm on pärit Põlva Kaubamajast, kus aastaid oli müüjaks ennustajana tuntud Kuuse-Taat. Tänavu sulges lotoputka koos Kuuse-Taadi pensionile minekuga uksed.

Ka Eesti ajaloo suuremad lotovõidud on toonud internetist ostetud piletid - tänavu märtsis võideti Viking Lottoga 768 712 eurot, mullu märtsis sama loteriiga 733 813 eurot.