8. juuni õhtupoolikul kontrollisid mupo töötajad Nõmme teel liinibussis reisijate sõidudokumente, kui üks noormees, kel polnud kaasas ühtegi dokumenti, otsustas trahvist pääsemiseks 60-aastase kontrolöri asfaldile pikali tõugata ja põgeneda.

Noormees tõukas enda ees bussist väljunud kontrolöri nii tugevalt, et asfaldile kukkunud töötajal tuvastati traumapunktis küünarvarre murd, kodaraluu ülaosa murd ning mitmed pindmised vigastused. Noormehel õnnestus põgeneda.

Tallinna munitsipaalpolitsei pressiesindaja Meeli Hunt ütles Delfile, et juhtum on selle aasta raskeim ning kannatanul tuleb pikemat aega haiguslehel viibida.

Seda, et "jänes" mupo töötajat tõukab ja põgeneb, tuleb pressiesindaja sõnul harva ette. "Möödunud aasta tööõnnetuste statistika näitab, et lühiajalise haiguslehega lõppenud löömisi või tõukamisi aeg-ajalt juhtus, kuid pikemat perioodi vaadeldes võib öelda, et järjest harvemini," ütles Hunt.

Rääkides teistest sel aastal juhtunud õnnetustest mupo töötajatega sõnas Hunt, et talvel kukkus üks töötaja libeduse tõttu ning väiksemate vigastustega toimunud "õnnelik" õnnetus juhtus varakevadel, mil mupo operatiivautole sõideti tagant otsa.