Ju siis pole välismaa külalised kursis, et Ühisteenuste missiooniks on tõsta ühiskonnas seadusekuulekust ning olla avalikule sektorile "parim abimees parkimise korraldamises, liikluse reguleerimises ja kontrollteenuste pakkumises".

Videos nähtav valge Land Rover Defender on muide sama automudel, millega rulalegend Tony Hawk lubas Twitteris Gumballil rallitada.

Vaata videot!

Samal ajal tabas juhuslik möödakäija Tartus vaatepildi, kuidas Gumball 3000 korraldusmeeskonna auto ootab Tartu arestimaja ees "öömajale" jäämist.

Täna oli politsei seoses Eestit läbiva Gumballi elustiiliralliga väljas tugevdatud jõududega. Päeva jooksul avastas politsei ligi 20 piirkiirust ületanud luksusauto juhti.

Politsei- ja piirivalveameti korrakaitsepolitseiosakonna juhi Tarmo Miilitsa sõnul püüti eelkõige tagada kõigi tavaliiklejate ohutust.

"Kuigi olime osalejatele korraldaja kaudu andnud eelneva hoiatuse politsei väljasolekust, avastasime paraku ka ohtlikult suuri kiiruseületamisi. Nagu ka tavapäraselt, oli politsei enam kui 40 km/h kiiruseületamiste puhul karm ja politsei taotleb neile karistuseks aresti," ütles Miilits.

Kiiruseületajatest pooled ületasid lubatud piirkiirust vähemalt 40 km/h. Kõige suurem mõõdetud sõidukiirus oli 189 km/h ning mitmed ka enam kui 170 km/h.