Saamatud 14.05.2013 13:29
Me loobume nii Tartu rahu kui ka ENSV territooriumist (Narva veehoidla). Äge diil ikka?!

totu cuul 14.05.2013 13:33
Piirileping peakb kindlasti sisaldama viidet Tartu rahule. Samas võib lepingusse lisada lause, et Eesti pool ei oma mingeid territoriaalseid pretensioone, mis loogiliselt võttes peaks Vene poole hirmud maha võtma. Tundub aga, et kas lisatakse midagi või ei, meie idanaaber ei soovi põhimõtteliselt mitte midagi kuulda ega teada Tartu rahust.

Mina toetan hr. Paetit 14.05.2013 18:33
Eesti vajab piirilepingut. See on selgemast selgem. Ja praegused nurisejad, kas teie soovite siis tagasi saada neid Tartu rahulepingu alasid, kus praegu elab TUHANDEID...TÖÖTUID...VENELASI... See teeks Eesti elu veelgi raskemaks ja inimesed saaksid siis veelgi vähem toetusi.

uiop 14.05.2013 18:56
Peab olema viide Tartu rahu kehtima jäämisele.Muus osas pange või kakstuhat lauset juurde. Kas midasgi ära ka võeti? Tegelikult on siin referendumi koht ma arvan. Asi on olulisem kui EU-sse astumine.

oh jah 14.05.2013 16:56
Paet, meil ju on ratifitseeritud leping. Las venelased ratifitseerivad selle ära ja arhu majas. Miks mingi uue lepinguga mida MEIE ei vaja aega ja rahva raha raisata? Ei tohiks ju olla keeruline isegi välisministeeriumil seda mõista;)

2 küsimust Paetile 14.05.2013 15:40
1. Mida kasulikku toob see piirilepingu sõlmimine EVle?
Kui mitte mingisugust kasu peale selle, et sõlmitakse piirileping teise riigiga, kusjuures EV põhiseaduslikud õigused on rikutud, siis pole ju mõtet seda lepingut sellisel kujul sõlmida ja tuleb oodata, kuni Venemaal tuleb võimule valitsus, kes soovib sõlmida naabritega lepinguid pariteetsetel alustel. Mina ei näe mitte mingisugust kasu EVle sellest lepingust, küll aga on see kasulik Venemaale,sest peale seda saab see riik jätkata ELga lehmakauplemist juba survepositsioonilt.
2. Miks loobuti Tartu rahust kui põhiseaduslikust baasmõistest?
Häma, et see leping kajastab ainult piiri küsimusi, on jama, sest piirileping kui selline käsitlebki ainult piiriküsimusi. Kas meie riigiametnikud on lollid või mängivad lolli või avaldatakse vene poole pealt survet, mis seotud meie juhtivate poliitikute varastamistega,alates rublade müügist kuni VEB fondini välja?

Päeva säutsud

alari rammo ‏@alarirammo
Tõlkimatu sõnademäng: "Õhtune tipptund Tallinnas: hullumaja Paldiski maanteel"

Andres Põld ‏@pudrumagu
üsna sõge on panna oma firmale nimi, mille kirjapilti tuleb raadioreklaamis korduvalt üle korrata

Kaupo Meiel ‏@kaupomeiel
Töökuulutus: Otsin sulast. Maksan sulas.

Arto Aas ‏@ArtoAas
Millal Sina viimati doktorikraadi kaitsesid?

andreaskaju ‏@andreaskaju
katsetan, kas on võimalik elada eurovisioonivaba elu

Maris Uusna ‏@marisuusna
Mulle tundub, et 95% Eesti Loto suurvõidu saanutest kasutavad raha nr.1 hambaraviks. MÕTLEMSKOHT?!

Urmas ‏@ojaurm 12h
Eesti Energia on kavaga üldteenuse hinda tõsta jõuliselt liitunud KE valimiskampaaniaga. #kodukuludalla