tuuslar
10.05.2013 06:15
Ennu jutt täitsa õige, millal aga antud teema seadusloomesse jõuab? Kuidas teha poliitikutele selgeks, et eutanaasia on vaja seadustada? Aeg selleks on ammu küps.

Minule on elamisväärikus oluline ja kohe kuidagi ei tahaks juurviljana vegeteerida, riigi rikkus või vaesus ei ole ju põhiline kriteerium. Ei ole ju sisulisi vastuolusid eutanaasia legaliseerimiseks, kui see on inimese enda soov ja lepingus kirjas.

Teadus suudab inimest kaua elus hoida, ent humanistlikum on inimesel minna lasta, no mida annab elule juurde piinav lõpp?

Usklikel ei käsi ju keegi eutanaasiat teha, aga ateiste ei peaks ju kristlaste usu pärast ahistama!

Naine
10.05.2013 07:32
Inimese mõistega peaks kaasas käima ka vabaduse ja väärikuse mõiste. Väärikusest ja vabadusest saame rääkida siis, kui inimene on teadvusel. Aga kui ta ei ole teadvusel ja ei saa vaba valiku tulemusel ise oma surma üle otsustada, kuidas siis?

MB
10.05.2013 10:01
Iga elu ja selle lõpp on eriline. Mina olen kokku puutunud nii nendega, kes tahavad lõpuni võidelda või öelgem siis, et pigem nende instinktid tahavad. Samas ka kindla sooviga surra, mis päädis pikaldase ja sihikindla enesetapuga. Ma ei poolda ega eita eutanaasiat, pigem valikuvabadust.

Twitter

Genka ‏@PaksBasilio
Postimees: "Eesti Antidoping ei nõua Veerpalu vanemate dopinguproovide avamist." isa ja ema Veerpalu panid ka stuffi?

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Kooli N reklaam: Kallid lapsevanemad! Valides kooli lapsele, pidage meeles, et sellest sõltub, millises vanadekodus te kunagi olema hakkate.

Olav Osolin ‏@osokas
Saarlased kurdavad, et üles pandi välireklaamiplakatid "Lase rong läbi", aga saarel pole ühtki rongi. No kuulge, aga autod ju on?

Priit Luts ‏@priitluts
EL-i toiduabi makarone jms jagatakse tänavu 140 000 toimetulekuraskustes inimesele. #ehtedjäävadeilsesse

Martin Šmutov ‏@treiks
Delfist läbi Indrek Visnapuu suu: "Rockil on šanss siis, kui visatakse rohkem punkte kui Cramo." Nonoh, mina ei usu, et isegi siis võidaks.

Urmas ‏@ojaurm
EE seiklused mormoonimaal annavad märku, et USA-sse investeerida on sama jabur kui Venemaale. #kuiisegimittejaburam

Küllike Rooväli ‏@kyllikeroovali
Ajad muutuvad. Roheliste rattaretkel käiakse tänapäeval georgi lintidega.

toomas hendrik ilves ‏@IlvesToomas
An intriguiging take on the North-South divide in Eastern Europe: It's education. By ever-interesting Anders Aslund http://www.piie.com/blogs/realtime/index.cfm?p=3563