"Veider, et pimedas vihas Allikut tümitades läheb isegi ajalooharidusega inimestel meelest, et Teises ilmasõjas ei sõdinud Nõukogude Liit Eestiga, vaid Saksamaaga,"  kirjutas Muuli sotsiaalvõrgustikus Facebook. 

Samuti juhtis Muuli tähelepanu, et Venemaa tõesti ei rünnanud 1939-1940 Eestit, vaid annekteeris ja okupeeris Eesti vastavalt Saksamaaga sõlmitud Euroopa jagamise kokkuleppele (MRP).

"Mis siis veel Teherani ja Jalta kokkulepetest rääkida, millega USA ja Suurbritannia jätsid Eesti Nõukogude mõjusfääri," meenutas Muuli.

Sama huvitav on tema sõnul ka jälgida, kuidas Liivi sõda, mille tulemusena Rootsi okupeeris Eesti ala, ei peeta Rootsi rünnakuks Eesti vastu, kuid Põhjasõda, kus Venemaa sõdis Rootsiga, peetakse Venemaa rünnakuks Eesti vastu.

Muuli nimetas Alliku ETV saatele "Välisilm" antud intervjuule järgnenud arutelu mõttetuks nääklemiseks, kus Allik räägib aiast ja tema poliitilised vastased aiaaugust.

"Ilmselt püüab võimuliit mingitki malakat leida, millega sotsidele virutada," lisas Muuli kommentaariks Delfile. "No leitigi üles jälle see Vene kaart, mis kõikide valimiste eel, et Eesti tegelikelt probleemidelt tähelepanu kõrvale juhtida."