Facebook

Margus Konnula
Igaks juhuks kinnitamata andmetel üks vandenõupraktika, mis võib teooriaks osutuda: Veerpalu võidu taga on Pärnu Linnavalitsus, mis püüab üldsuse tähelepanu mujale juhtida.

Rain Kooli
Pisut enam kui kahe aasta pärast tähistame siis süütuse põlistumise päeva - Veerpalu õigeksmõistmine on siis kestnud kauem kui kahtlustused.

Rain Kooli
Kes keegi CASi otsust on lugenud? "There were many factors in this case which tend to indicate that Andrus Veerpalu did in fact himself administer exogenous hGH, but that, for the reason that procedural flaws have been found in the statistical side of the WADA studies establishing the decision limits, the violation of the FIS Anti-doping Rules cannot be upheld on appeal."

Twitter

Maris Uusna ‏@marisuusna
26.03.2013 "Andruse vabastamise päev", õpikutesse!

Issand Jummal ‏@IssandJumal
Valemängijate auks ei aplodeeri, aga hästi lõhnastatud advokaadid on oma tööd teinud muljetavaldavalt.

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Kas varsti ilmub toetusgrupp "Usume WADA-t"??

Erki Must ‏@erkimust
Kui Veerpalu õigeks mõistmine saab ka dok kinnituse, on see ilmselt paljudele šokk nagu oli uudis positiivsest proovist. Mõttemustrite vastu.

Andres Tropp ‏@andrestropp
Loodetavasti oskavad need inimesed, kes Veerpalu maapõhja tampisid täna korralikult käituda. Ootan vabandusi.Olav Osolin ‏@osokas

Kohtunik: Olete vaba, võite minna, kohus ei suutnud tõestada, et teie röövisite panka. Kaebealune: Kas ma võin selle raha nüüd endale jätta?