Narva linnavara- ja majandusameti jurist Antonov rääkis Põhjarannikule, et 20. märtsi hommikul tungis Orlov tema kabinetti ja hakkas teda temalt luba küsimata filmima, vahendab Põhjarannik.

“Kui küsisin, mida ta siin kaameraga teeb ja ütlesin, et ta häirib mind, teatas Orlov, et ta on siin, et korraldada rahvakontroll ja jäädvustada, kuidas ma loen ajalehte Delovõje Vedomosti ja kirjutan internetis jälkusi,” rääkis Antonov, kes aimab, milline artikkel mainitud nädalalehes kutsumata külalist häiris.

Antonovi sõnade kohaselt ei kestnud sõnasõda juristi kabinetis kuigi kaua: Orlov filmis, suunates videokaamera vastasele näkku, lükkas teda kõrvale, nügis kõhtu, surus kehaga peale. Antonov üritas edutult kabinetist pääseda.

Algul polnud kabinetis kedagi, siis astus sisse ameti direktor Tamara Luigas, kes kutsus politsei. “Sel hetkel jooksis Orlov minema,” ütles Luigas.

Kabinetirüselus 40aastase Vadim Orlovi ja 28aastase Mihhail Antonovi vahel leidis aset 20. märtsi tööpäeva hakul.

Politsei teatel tekitati hommikul kell 9.10 Mihhail Antonovile tema kabinetis füüsilist valu. Kriminaalmenetlust alustati karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb kehalist väärkohtlemist.