kontingent
11.03.2013 07:33
"Ühiselamutüüpi maja Põhja-Tallinnas. Koridori räpased seinad on täis kirjutatud roppusi..."
See räpasus ja roppused ei tule seintele mitte ebainimlikest tingimustest, vaid kontingendist, kes seal elab, kes ei tunne elementaarseid puhtusenõudeid ja kes ei oska ise elada ega oma lapsi kasvatada. Elanikud ise loovad omale ebainimlikud tingimused, ei keegi teine.

Nõukaajal oli paljudele kõrgkooli lõpetajatele esimeseks elukohaks ühiselamutuba. Sai sel ajal abiellutud ja lapsedki tehtud, kes nüüd kõik ise edukad inimesed.

Asi ei ole kinni majas, vaid selles elavates inimestes. Vaadake Tallinnas täiesti uusi Raadiku korrusmaju, kuhu on korterid antud nii korralikele inimestele kui asotsiaalidele. See on häbematus panna kokku selline erinev kontingent ühte majja. Majad on uued, kuid sisse minnes on tunne nagu selles ühikas, kus endine lastekodukasvandikust üksikema oma lastega elab.

mm
11.03.2013 07:02
Kurb on lugeda selliseid jutte, aga mina oskan vaid soovitada üht - minge ära linnast! Leidke enesele maale mingi töö, kus elamine kaasas. Selliseid on. Ja lapsed saavad päästetud.

Twitter

Olav Osolin ‏@osokas
Ateistlik kirik kõlab päris kenasti - loodetavasti ajab see ka Eestis jalad alla. Väike lõbus pühapäevapalvus tee ja küpsistega oleks lahe.

Maris Uusna ‏@marisuusna
Magavale trammijuhile eesti keel suhu ei jookse.

Urmas ‏@ojaurm
Luksemburgi peaminister hoiatas sõjaohu eest Euroopas - nüüd otsime kandidaate, kelle vastu sooritada ennetav rünnak. http://www.delfi.ee/a/65802964

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Kui presidendi ette satub teed ületama must kass - kas see tähendab õnnetust isiklikus plaanis või kogu rahvale?

Hannes Rumm ‏@HannesRummEL
Lummavalt ilus graffiti vormis armastuskiri Kivilinna gümnaasiumi seinal, kus käisin reedel Euroopa Liidust rääkimas. pic.twitter.com/EePE3s1tCc

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Hoones, kus kunagi aastaid tagasi oli McDonalds, kostuvat öösiti kellegi kilaval häälel - "Vaba kassa"

Rahe Thule ‏@rahetuul
Võiks teha aktsiooni "Isad koju!". Nii kurb on vaadata meesteta külasid, külapeod ei ole enam peod ja laste sotsiaalsed mudelid on sassis.

God ‏@TheTweetOfGod
The true measure of a man is not how many times he falls down, but how tall he is.