Pakistan Islamivabariigi peaminister Raja Pervex Ashraf saadab aastapäeva puhul oma õnnitlused Eesti Vabariigi peaminister Andrus Ansipile, seisis ministeeriumi pressiteates. Ashraf väljendas oma rahulolu Eesti ja Pakistani vahelistele südamlikele sõprussuhetele ja lootis tulevikus koostööd tihendada. Eesti rahvale soovis peaminister edu ja jõukust.

Ukraina president Viktor Janukovõtš õnnitleb Eesti Vabariigi iseseisvumise 95. aastapäeva puhul president Tooma Hendrik Ilvest, teatas presidendi pressiteenistus.

"Ma usun, et võti koostöö arendamisel on aktiivne ja mõtestatud dialoog kõige kõrgemal tasemel. Seetõttu soovin ma 2013. aastal uuendada Ukraina ametlikku küllakutset, millega - ma olen kindel - saame anda meie koostööle uue tõuke," ütles Janukovõtš pressiteate vahendusel. Eesti presidendile soovis Janykovõtš uusi poliitilisi kordaminekuid, Eesti rahvale aga jõukust ja heaolu."

Omaani Sultaniriigi sultan Qābūs ibn Sa‘īd saatis piduliku päeva puhul oma õnnitlused Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilvesele.

Kõrgõztani spiiker Asylbek Jeenbekov õnnitleb Eesti iseseisvumise 95. aastapäeva puhul Eesti riigikogu spiiker Ene Ergmat, vahendas kohalik uudisteagentuur KABAR. Oma õnnitluses soovis Jeenbekov Ergmale head tervist, õnne ja kordaminekuid, Eesti rahvale aga rahu ja jõukust.

Saudi Araabia kuningas Abdullah (‘Abd Allāh ibn ‘Abd al-‘Azīz Āl Sa‘ūd ) õnnitles Eesti iseseisuvspäeva puhul aga hoopis president Thomas Hendricks Elvist.

Tema enda, Saudi Araabia rahva ja Saudia Araabia Kuningriigi valituse nimel soovib monarh president Thomas Hendrick Elvisele jätkuvalt head tervist ja õnne, rahvale aga stabiilset arengut ja jõukust, seisab riikliku pressiagentuuri väljastatud õnnitluses.