just
28.01.2013 15:12
Poliitikutel alati õigus. Kui otse mõnelt kodukulude kontrolli all hoidjalt küsida, miks hind ikkagi nii kõrge, siis antakse poliitiliselt korrektne vastus: vaadake, kui me poleks kodukulusid kontrolli all hoidnud, siis oleks hind praegusest lausa kolm korda kallim.

Stirlits Myllerson
28.01.2013 12:34
Ei väsi kordamast, et varsti on kõikse rikkam see mees, kel kolme aasta küttepuud sahvris ja kuur konservikaste täis!

koliks küll
28.01.2013 12:18
Sellise korteri jaoks, kus küttekulu väiksem, pole raha. Sellises korteris, milleks raha, on kütekulud liiga kõrged.

Julius
28.01.2013 12:23
Tallinnas odavaimad küttekulud ja rahvas viriseb. Tallinnas kõige kallim maa, mille eest saab nii ettevõtluse alustamiseks kui elamispinna remondiks kordades suuremat laenu võtta kui maapiirkondades, aga ka see ei meeldi pealinlastele. Tallinnas prii sõit ja ikka virisetakse. Mida te seal pealinnas elate, kui kõik on kallis ja vilets. Minge Võrumaale või Valgamaale elama. Siis saate alles teada, mida tähendab neljaliikmelisel perel 300-eurose palgaga elada.

Twitter

Olav Osolin ‏@osokas
Õhtulehes kurdab disaini õppinud töötu Martin, et kui palk jääb alla 4000 € kätte, siis ta küll tööle ei lähe. Vahva. Art is everywhere! [Kunst on kõikjal!]

Lauri Tankler ‏@LauriTankler
Kõigile, kes seda 4000-eurot-kätte palgajuttu oluliseks peavad - Eestis on veel idioote, kes võiks rumalusi suust välja ajada.

Madis Laur ‏@madislaur
Tütarlaps "Terevisioonis": kui ma olen õppinud filosoofiat, siis see ei tähenda, et minust peab kindlasti saama filoloog.

graafik ‏@graafik
Valimiskapaania algas - Ligi: tulumaksuvaba miinimum peab tõusma > Reinsalu: peab tõusma aastal 2014 > sotsid: peab 2015 tõusma 176 euroni > Simson: peab 2015 tõusma 179 euroni.

Priit Luts ‏@priitluts
@graafik vahet pole, kes lubab või ära teeb, valijal tõuseb selle jutu peale kindlasti.

Kajar Kase ‏@kajarkase
Ajakiri Time on ka Eestis käinud ja tabelirahvale sobivalt on fookuses Eesti juhtkoht - küll narkosurmade edetabelis.

Rain Kooli ‏@rainkooli
‎"Hea klient. Nüüd saad oma ostud kiiremini sooritada. Vähendasime tasuta parkimise aega kahelt tunnilt ühele. Päikest! Sinu Stockmann"