„Kõik, kellel pühade aeg ja aasta vahetus kujunes liiga kiireks, on nüüd võimalik endale anda uue aasta lubadus Eesti Ööjooksul osalemiseks. Kuni 05.01.13 on seda võimalik teha esimese registreerimisvooru hinnaga,“ rääkis Eesti Ööjooksu peakorraldaja Marko Torm.

Kuni laupäevani, 5. jaanuarini on ajavõtuta 5 km distantsi hind Eesti Ööjooksule registreerides 10 eurot, 6. jaanuarist juba 12 eurot. Ajavõtuta 10 km distantsi hind (sisaldab T-särki) on kuni 5. jaanuarini 16 eurot, hiljem 12 eurot. Ajavõtuga 10 km distantsi hind (sisaldab T-särki) on kuni 5. jaanuarini 18 eurot, 6. jaanuarist 21 eurot. Ajavõtuga 21.1 km distantsi hind (sisaldab hingavat võistlussärki ja medalit) on kuni 5. jaanuarini 26 eurot, 6. jaanuarist 29 eurot. Kõik lõpetajad saavad Ööjooksu suurtoetajalt Viking Line´lt preemiapääsme edasi-tagasi sõiduks Soome, Selveri virgutuskoti ja poolmaratoonarid lisaks kinkekaardi priipääsuks Aqva Spa vee- ja saunakeskusesse. Lisanduvad ka loosiauhinnad.

Eesti Olümpiakomitee egiidi all eelmisel aastal käima lükatud uus algatus Eesti Linnajooksud rahvaspordisari, kuhu ka Eesti Ööjooks kuulub, haaras kaasa üle 34 000 liikumisharrastaja ja kujunes juba esimesel aastal rekordilise osavõtjaskonnaga rahvaspordisarjaks. Eesti Ööjooksu radadel Rakveres lustis neist üle 6200 inimese.

Eesti Ööjooksu esimesel, soodsaimal registreerimisvoorul on oma osalemist suve kuumimal tervisespordiüritusel kinnitanud juba 1149 inimest, mis on Eesti Ööjooksu kolme tegutsemisaasta parim tulemus vana aasta sees.