Jan
27.11.2012 05:45
Tasuta ühistranspordi peab ju keegi kinni maksma, arvatavasti on see alles algus ja Kesklinn ulatub varsti Koplisse välja.

Stella
27.11.2012 07:58
Arvan, et selles ei ole midagi halba, kui Tallinn on seadnud eesmärgiks vähendada autostumist kesklinnas ning suurendada ühistranspordi osakaalu. Väga õige!

kahe otsaga lugu
27.11.2012 07:38
Kahe otsaga lugu. Kui autodega parkimine tehakse ebamugavamaks ja optimaalsest kallimaks, siis ei hakka süda- ja kesklinnas asuvaid firmasid külastama need, kes ainult autoga sõidavad.

Kui kesklinnas firmadesse ja asutustesse ei tule enam kliendid, kolivad need firmad ise ennast ümber sobilikumasse piirkonda. Lõpuks jääb ka kesklinn selliseks nagu südalinn juba on — eesti keeltki ei kuule seal, ainult turistid ja restoranid ning suveniiripoekesed turistide ootel.

Parkimisala laiendamise asemel oleks võinud kesklinna ühe korraliku parkimismaja ehitada nagu mujal Euroopas ja kus hinnad oleksid mõistlikud.

Twitter

Olav Osolin ‏@osokas
Selle 50 Shades of Grey’ga on asi päris hulluks läinud. Ma juba kardan poes Earl Grey teed osta, äkki arvatakse, et miski sado-maso vennike.

Rain Kooli ‏@rainkooli
70 aasta pärast kirjutab uus Sofi Oksanen romaani “Kui suitsupääsukesed kadusid”.

Imre Kaas ‏@imrekaas
“Vaata, kuidas vihased põllumehed Brüsselis piimaga pritsisid” Viinakaupnike mässus vist selliseid vahendeid ei kasutataks?

Kaupo Meiel ‏@kaupomeiel
Uusi mõisteid. Inimene, kes levitab jõuluhõngu — adventilaator.

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Jõuluvana — peale ämmasid üks tõenäolisemaid kingituste toojaid poliitikutele.

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Tänapäeva füüsikatund. Teema: “Keha liikumise trajektoor lennul”. Kodune ülesanne homseks — Angry Birds, levelid 2-18

Arto Aas ‏@ArtoAas
Viimasel ajal tundub, et näilisust peetakse tegelikkusest juba tähtsamaks. Kõik peab näima lõputult korrektne! Subjektiivsuse võidukäik.