Sel aastal on päris põnevad lood nende santidega - mardisandi rollis oli pohmellis mees, kes soovis peaparandust saada ja nüüd kadrisantide rollis piigad, kes tunnevad muret madala iibe pärast.

24. novembri õhtul kella 18 paiku käisid kadrid ukse taga ja võtsid lauluviisigi üles, et "igas peres olgu vähemalt üks laps ja neil krapsakas paps..." ning kui ukse avasin, siis kadrid ütlesid, et nende kui naissoo esindajate roll kadrijooksu õhtul on uurida, kui palju on neis peredes lapsi, kuhu nad oma külaskäigu teevad ja kui külastatavas kodus lapsi pole, siis kingivad nad ühe pehme ja karvase asjakese, mis tuletab meelde, et perre on vaja ka last kes sellega mängima hakkaks.

Ütlesin kadridele, et lapsi toovad ikka ju kured. Kadrid ütlesid vastu, et kurgede peale ei saa talvisel ajal loota, sest nad on lõunamaal ja samas soovisid nad suveks seksikaid kurgi.

Küsisin kadridelt nende oma laste kohta ja nemad ütlesid, et neil on seda õnne ja rõõmu juba piisavalt.

Kadrisantide jooksmise õhtul olla ikka ilm sula olnud. Ka 24. novembril on ilm vaikne, pilves ja vihma ei sadanud. Termomeeter näitas päeval kuut soojakraadi, kell 19.10 näitas termomeeter nelja soojakraadi.

Fotod tegi kirjamees.