Hunt Kriimsilm
21.11.2012 12:56
President oleks pidanud reageerima muidugi varem. Aga põhiidee sel üritusel on ilmselt auru väljalaskmine ja - sarnaselt Harta 12-ga - tule ärajuhtimine Reformierakonnaga seotud probleemidelt. Laiendame teemat kogu ühiskonnale ja äkki avastame, et pole need oravad midagi halvemad kui teised. PR-trikkidena on sellised asjad päris mõjusad.

Twitter

Rain Kooli ‏@rainkooli
Praegusest olukorrast rääkides tuleks eristada poliitikat ja poliitikategemist. Me diskuteerime juba tükk aega poliitikategemise üle.

Argo Ideon ‏@archiei
Samal ajal Soomes: samuti pankrotiohus SAS teatab HS avaldatud reklaamis, et avab suveks uut 45 lennuliini ja tere tulemast lendama.

Lauri Tankler ‏@LauriTankler
Toredaid tsitaate. Priit Ennet: Arutlusdemokraatia tundub olevat maailma poliitikateadlaste seas tänapäeval üks enim aruteldavaid teemasid.

alari rammo ‏@alarirammo
Sel Tõe ja Lepitamise Komiteel logokonkurss ikka tuleb?

Gerrit Mäesalu ‏@gerritmaesalu
@alarirammo Enne tuleb leida sellele ettevõtmisele väärikas garant.

Argo Ideon ‏@archiei
Kas nüüd räägime järgmised pool aastat "Jääkeldri protsessist"? :) Vrd Lissaboni protsess, Bologna protsess jne jne

Lauri Tankler ‏@LauriTankler
Kas ainult mulle tundub, et hartalaste üheks eesmärgiks on kaasata pigem presidenti kui rahvast? Allakirjutanute profiil sobib ka kuidagi.

Neeme Korv ‏@neemekorv
THI: arutame facebookis edasi. #ymarlaud

Anvar Samost ‏@anvarsamost
"Tuleb luua ekspertide hallatud virtuaalne platvorm, kus igaühel on võimalik pakkuda konkreetseid parandusettepanekuid." Olen siiralt kade.