Thom
20.11.2012 08:28
Laias laastus ma ei vaidle nendele arvutustele vastu, aga asi on seni natuke demagoogiamaiguline, kui pole kulude kõrvale toodud ka tulusid. Eesti riigi eelarve tulupool ei koosne ainult eraisikute maksudest.

Võtame kasvõi sellesama Estonian Airi. Mina olen kahe käega selle poolt, et ta peab eksisteerima ja paratamatult tuleb antud valdkonnale peale maksta (või popilt öeldes subsideerida) ja seda puhtalt sellepärast, et see miinusega investeering teenib selle tagasi. Mis muidugi ei tähenda, et Estonian Airi kahjum võiks olla ükskõik kui suur. Ehk vaadata tuleb suurt pilti ja kõiki selle aspekte, mitte lihtsalt lahata teemat, mis antud hetkel tundub popp olevat.

tere
20.11.2012 06:20
No nii, kenasti välja toodud jutt, kuidas ja kui palju meie raskelt välja teenitud raha kellegi teise hüvanguks kasutatakse. Estonian Airile ja Taskilale 70 eurot iga töötava inimese taskust. Nüüd mõelge, äkki oleks selle raha eest saanud midagi paremat.

well
20.11.2012 08:06
Nii lihtne see asi ka pole, nagu see äratoodud arvutus. Artikkel on peamiselt Taskilast, aga pealkiri miskipärast vihjab soovolinikule - minu meelest võib seda ka vaenu õhutamiseks nimetada. Miks see soovolinik jälle ette jääb - vägagi vajalik ametikoht ju. Iseasi, kas see konkreetne isik seal just kõige tõhusam on...

vaarema
20.11.2012 06:40
Harilikult on inimene laisk ega viitsi arvutada, seetõttu on väga hea, kui keegi võtab vaevaks see töö siiski ära teha ja must valgel välja tuua nii, et loll ka aru saaks. Tänuväärt tegevus!

tagurpidiants
20.11.2012 07:33
Tsiteerin: „Tervise Arengu Instituudi hoolitsus maksab 8 356 673 eurot aastas ehk igale maksjale 18 eurot ja 57 senti, mis mitte millegi eest ei olegi ju väga palju.“
Ja küsin: kui kalliks maksumaksjale läheb regionaalpoliitika imiteerimine?

Twitter

Priit Luts ‏@priitluts
Estonian Air teatas just, et annab 146 töötajale kinga.

Urmas ‏@ojaurm
Äkki aitaks Eesti Vabariigi elanikkonna ühishange Elektrumilt elektri hinda all hoida? #goelro #kodukuludallairw

alari rammo ‏@alarirammo
Debelak: EAS hakkab andma toetuse tagasimaksmise toetust. Tingimused lihtsad, nagunii tuleb see ka tagasi maksta. Aga siis saab jälle uue.

Lauri Tabur ‏@lauritabur
Usalduse vaba tõlge ladinapärasesse keelde on krediit ...

Rain Kooli ‏@rainkooli
Avalike suhete osakonna vastand on ilmselt siis varjatud ehk salasuhete osakond...

Küllike Rooväli ‏@kyllikeroovali
@rainkooli 1995 panime politseiametis pressiosakonna uksele sildi: "Organiseeritud ajakirjanduse vastu võitlemise osakond". Pikaro eeskujul.

Barbi Pilvre ‏@barbipilvre
Guugeldasin: "Tallinna ühissõidukite hügieen" ja sain kohe vasteks Eesti Looduse artikli "Inimene peab elama koos bakteritega".

Imre Kaas ‏@imrekaas
Ma ei tea miks, aga Vaba Isamaaline Kodanik kõlab eduka partei nime jaoks liialt radikaalselt.