1. Küsige minu käest!

Olen olnud päris prominentses seltskonnas, kus üks meesterahvas kõrvalseisjatele teatas: "Kui tahate perekond Kaske (nimi muudetud -toim) teada, küsige minu käest!" Muidugi ei saanud ta aru, miks mind tundvad inimesed ennast ühtäkki väga kehvasti tundsid.

2. Andmine

Mina sain sellise kuulujutu sihtmärgiks kunagi, et läksin kooli, kus meil pidi olema "Tõde ja Õigus" kohustusliku kirjandusena. Astun klassi sisse ja küsin kõva häälega, kellel on minule anda (tahtsin raamatut küsida). Tõusid püsti kolm poissi, kes olid siis valmis mulle kohe "andma", kuigi mitte raamatut. Sellest tuli mulle päris pikaks ajaks kooli li*u maine külge ja lugu muutus lõpuks selliseks, et kui mina seda kuulsin, oli seal niimoodi, et mina olin platvormides klassi astunud, ihar pilk silmis ja küsinud, kes nurga taga kähkukat soovib, ning kui palju nad on nõus maksma. Nalja ja piinlikkust sai ikka kuhjaga.

3. Klatšimoorid

Minu kohta tehti üks rõve kuulujutt. Nimelt saan ma oma küla poistega hästi läbi ja me käime koos õues. Ühel õhtul, kui ma õuest tuppa tulin, ütles mulle mu ema: "Reniita, ütle mulle, kas see on tõsi, et sa teed poistele sületantsu?" Muidugi ma vastasin, et ei, sest ma pole kunagi seda teinud ja ei hakkagi ka tegema. Hiljem tuli välja, et kogu selle kuulujutu olid aluststanud küla latatarad.

4. Bond

Järgmise Bondi-filmi teeb Ken Saan, Bondi osas Dave Benton .

5. Ausad inimesed

Olen kuulnud, et poliitikud on kõik ausad inimesed. Alguses naeran, pärast nutan.

6. Olen kuulnud, et Galojan saab teenitud karistuse.

7. Vallasema

Kui olin ühes sellises Tartu lasteaias kasvataja, kus pooled rühmad ja ka kasvatajad olid venekeelsed, levis nende hulgas jutt, et olen 4 lapsega vallasema. Sain sellest aasta hiljem teada. Ilmselt põhjustas selle "tõlkevea" keegi söögitädi, kellele mingil viivul oma perest rääkisin, või oli süüdi mu enda kehvapoolen vene keel. Igatahes vaadati mind ikka kaastundlikult või põlastavalt, enne kui sain pihta, milles asi oli . Enam ma seal mõistagi ei tööta.