Näidake mulle riiki
12.09.2012 07:25
Näidake mulle riiki, kus jumaldatakse sissesõitnuid - ükskõik, mis värvi see siis ka on. Üks riik, palun?

no seal indias vahivad need kohalikud mehejupatsid
12.09.2012 03:40
No seal Indias vahivad need kohalikud mehejupatsid ka valgeid naisi nii, et vähe pole... Ebamugavustunne on selle tunde kirjeldamiseks ikka vähim, pigem ikka visuaalne ahistamine. Sellest pudi-inglisest õnneks aru ei saa, sest ilmselt verbaalne "suhtlus" annaks EL-is ikka kriminaalsüüdistuse mõõdu välja.
Seega - küll see Annisti mees hakkama saab - on ju vahe, kas sind seiratakse kultuurilis-antropoloogilise või seksuaal-agressiivse huviga?

Eks
12.09.2012 05:05
Varsti on keskmine eestlane tõmmu nahaga ja krässus peaga, juudimütsike kuklas.
Keskmine soomlane aga on heledanahaline ning räägib soravalt kõiki Eesti keele murdeid.

Teda peeti mustlaseks
12.09.2012 07:30
Üks Indiast tulnud mees pani toidupoes tähele, et turvamees jälitab teda ja seisab pidevalt tema selja taga. Kuna seda ei juhtunud üks kord, vaid iga kord, kui ta kohalikku Maksimarketisse läks, siis ta loobus seal käimast

Twitter

Kaupo Meiel ‏@kaupomeiel
Täna kustus tühja koha pealt töömeiliboksist viimase kahe kuu meilivahetus ära ... vihastusin ja kustutasin ära ka kõik ülejäänud kirjad.

Urmas ‏@ojaurm
Ühistranspordile eelistingimuste loomiseks hakkab homsest Gonsiori ja Kreutzwaldi nurgal tööle esimene erasõidukitele tasuline valgusfoor.

Hans Lõugas ‏@hanskan
Kuulen järjepidevalt kõlakat, et täna avaldatav iPhone 5 on homsest Eestis müügil. Üsna raske uskuda, aga kõva pommuudis, kui see nii oleks.

Erkki Bahovski ‏@ErkkiB
Ühel ja samal päeval teeb Saksa konstitutsioonikohus ESMi toetava otsuse ja Barroso kutsub üles rahvusriikide föderatsioonile.

Olav Osolin ‏@osokas
Teises toas mängivast telekast hakkas kostma "Emerson, Lake & Palmerit". Selgus, et ETV "Terevisioonis" esines Jakob Juhkam.

Urmas ‏@ojaurm
Ainult naiivsed lootsid, et pärast Kranaadis avaldatud karikatuuri on Iisrael Eesti huvides Serbiat võitmas. #EM

toomas hendrik ilves ‏@IlvesToomas
Meanwhile, after the tiger, the amphorae and the cranes, I have a queasy feeling I know what's next. Just sayin'... http://www.themoscowtimes.com/news/article/living-mammoth-cells-found-in-siberia-researchers-say/467928.html

Rain Kooli ‏@rainkooli
EU's Barroso calls for federation of nations http://www.reuters.com/article/2012/09/12/eu-barroso-treaties-idUSB5E8J101720120912 via @reuters

Argo Ideon ‏@archiei
@rainkooli Mõistlik suund, aga kahjuks ebareaalne.

Toomas Kümmel ‏@ToomasKymmel
@archiei @rainkooli Miks ebareaalne? Saksamaa, Austria, Tšehhi, Slovakkia, Poola, Prantsusmaa, Holland, Belgia, Eesti...

Argo Ideon ‏@archiei
@andreaskaju @andrestropp Olen korduvalt mõelnud, et mitmeski punktis on USA osariik iseseisvam kui keskmine Euroopa riik.

Andres Tropp ‏@andrestropp
Oleks seal küüned roniks ta puu otsa ja sööks õunu #EL_rahvusriikide_föderatsioon