pff
24.07.2012 10:25
Kui salatilehtede vahel on ussikesed, siis järelikult on mürgita kasvanud mahesalat. Vanaema peenral kapsapeal on samamoodi ussikesed. Samamoodi vanaema hernekauntes ja vaarikates. Enne söögitegemist pannakse salatilehed natukeseks soolvette, siis tuleb enamik ussikesi välja. Mõni jääb sisse ka. Ei ole veel keegi selle kätte surnud.

ussike
24.07.2012 10:20
Kuulge kuulge. See ussike on 10x puhtam kui su käsi, mis müüjale euromünte annab ja millega sa siis friikartuleid näost sisse ajad. Mis ajast salatiussikesed mingid jubedad mürgipuntrad on?
Salat kasvab, see on taim. Taimede peal on alati mingid loomad, kes neid söövad. Ussikesed ju pestakse välja. Mul on ausaltöeldes jumala savi, et selle salati peal kunagi mingi röövik on kõndinud.

kesik
24.07.2012 10:30
Mis on hullem, kas ussikesed salatis või korruptsioon pealinna juhtimises?

proteiinirikkad toidud
24.07.2012 11:10
Mis see väike ussike eestlasele ikka teeb...

Twitter

Janek Luts ‏@JanekLuts
Verbaalselt päev kohe raisus - kui ei ole valituses pressikat või keegi kepiga Jürgenit ei susi!

Küllike Rooväli ‏@kyllikeroovali
Kõlab kui õuduka stsenaarium, aga puhkuseajast tuleb ainsa uudiskünnise ületajana tunnistada Tallinnas üleöö sõiduradu õgivat viirust.

Olav Osolin ‏@osokas
Need füüsikaolümpiaadi kutid on ikka päris nohiku välimusega. Enamik neist vist ei sebi naisi enne, kui rektoriks või presidendiks saavad.

andreaskaju ‏@andreaskaju
@osokas Aga kuna see juhtub umbes siis kui nad on 23, siis kannatavad ära.

Issand Jummal ‏@IssandJumal
@osokas Nt mina kasvasin inimeste välimuse üle irvitamisest välja ca kolm aastat enne esimese naise ärasebimist. Kasva sinagi.

Anvar Samost ‏@anvarsamost
Lubamatu, õudne ja karistamist vajav: inimesed pargivad autosid roheliste ristkülikute peale. In spe: lihasöömise kuritegelikkusest.

Genka ‏@PaksBasilio
Nägin raamatupoes Justin Bieberi biograafiat. Järgmine aasta ilmub minu raamat "Kui Ma Sain Kolmeseks - Kutsud, Guns & Pampers"

Janek Luts ‏@JanekLuts
Kui sõna India vahetada... India needs fresh faces at the top of government if it is to run its economy better http://econ.st/O9ih8u