hmm
18.06.2012 07:47
Laenamisega rikkaks ei saa, aga miks laenatakse (antakse tohutuid abipakette) riikidele, kes ülejõu elades liigselt kulutanud? Kas seal kehtib mingi teine reegel?
Mittelaenamise poliitika on määratud õigustama meie viletsat elujärge, samal ajal garanteerime meie teistele riikidele laenamist.

Joonas
18.06.2012 07:54
Ma ei ole sugugi veendunud, et see olukord selliseks jääbki. Meil tuleb meeles pidada, et kõik need Lääne-Euroopa ilusad sotsiaaltoetused ja programmid on kõik rajatud laenatud rahale. Ilma laenudeta oleks elu seal samasugune kui meilgi.

Kohe kui neil tuleb aeg need võlad tagasi maksta ja seetõttu makse tõsta ja toetusi kärpida, tulevad meie majanduspõgenikud ka tagasi ja Eesti väljub vaesete riikide nimekirjast. Me peame lihtsalt kannatlikud olema.

Ma arvan, et see peaks juhtuma umbes 7-10 aasta pärast.
Ma toon alla mõned andmed Lääne-Euroopa võlgade kohta:

Soome 48,4%
Rootsi 39,8%
Saksamaa 83,2%
Suurbritannia 80%
Prantsusmaa 81,7%
Hispaania 60,1%
Itaalia 119%
Kreeka 142,8%
Läti 44,7%

Eesti 6,6%

mait
18.06.2012 06:15
Üks end surnuks töötanud talumees ütles aastaid tagasi, et labidaga vehkides ekskavaatori soetamiseks kõrvale ei pane...

Twitter

Genka ‏@PaksBasilio
Kallis teadlased: otsige kindlaid tõendeid ja aitab segaste hüpoteesidega enda huvitavaks tegemisest

Argo Ideon ‏@archiei
Millise sõnaga pöördus Moskvas ilmuv ajaleht MK oma esikaanel Vene vutikoondise poole? Vastuse leiab siit http://www.mk.ru/social/article/2012/06/18/715684-oblozhka-mk-s-quoturodamiquot-vyizvala-shok-i-odobrenie-v-internete.html

Merlis Nõgene ‏@merlisnogene
Koosolekuhuumorit: "Säärane õli ehk sada vatti vabaturuelektrit." #koidula

Urmas ‏@ojaurm
Tänane päev on mind kokku viinud nii loov- kui loomettevõtjatega (viimased oma käitumismalli põhjal). Seltskondi ühendab loodav loomekeskus.

Elvis Kõll ‏@Eemeez
Loodan, et Ansip ei kuule Kreeka valimissüsteemist, kus võitjapartei saab 50 kohta juurde. Muidu teeks selle teoks ka Eestis...

Allar Tankler ‏@tankler
Tätte ja Matvere veetsid poolteist aastat ümber maailma sõites ja paistab, et targemaks ei saanud #poolahvid

Rain Kooli ‏@rainkooli
Naasmispiltide järgi otsustades on Matvere Tätte käes pantvangis olnud.