Ants
13.06.2012 07:09
Poole selle raha eest võiks küsitluse korraldada, kas rahvas TTV-d toetab. Ja teine pool läheks siis TV töötajate koondamishüvitisteks.

ell
13.06.2012 07:16
"raha on 10 korda vähem, kui ERR-il."
Aga kuidas on lood vaatajate arvuga?

tohmanid
13.06.2012 07:32
Raha hulgast hoolimata jääb kesktelevisioon meenutama pioneeride palee raadioringi ehk tülgastavalt ebaprofessionaalseks.

Tudeng
13.06.2012 08:04
Tallinna TV tuleks sulgeda. See on kõiki eestlasi hingepõhjani solvav propagandakanal, mida tehakse meie laste ja Tallina teede korrashoiu arvelt. Äkki peaks kodanikuinitsiatiivi korras Tallinna TV halduskohtusse kaebama ja nõudma selle sulgemist?

Tallinna TV tuleb sulgeda!

On kuritegelik sellele raha eraldada!

Twitter

Urmas ‏@ojaurm
Al-Qaeda mees nr 2, kelle tapmisest USA 04.06 rõõmsalt maailma teavitas, tervitas eile rõõmsalt kõiki ja ütles, et ega Süürias hääd pole...

Olav Osolin ‏@osokas
Maailma Terviseorganisatsioon: diiselmootori heitgaasid on samavõrd vähki tekitavad kui asbest, sinepigaas jms. Diiselmootor seina äärde?

Olav Osolin ‏@osokas
Toetan neid eesti filosoofe, kes on seisukohal, et kui eestlasele pole Nobeli preemiat antud, siis ei tee see teda veel Krugerist kehvemaks.

Priit Luts ‏@priitluts
Milleks on vaja sotsiaalministrit või nt töötukassa nõukogu, kui peaminister teab ise, mis määras (lapse)toetus või (töötus)maks peab olema.

Ott Heinapuu ‏@oHpuu
@tankler Kui valitsuserakond näib nii nõrk, et kardab uut erakonda, on see suurepärane argument mõistliku uue erakonna toetamiseks. #paradoks

andreaskaju ‏@andreaskaju
@tankler @ohpuu Poliitikas kardetakse iga päev, et tehakse uus partei. See on normaalne.

Rain Kooli ‏@rainkooli
Reformierakond on oma tarkade kogu vahepeal nõuandvaks koguks nimetanud. Selgus, et nõuandjaid on märksa kergem leida kui tarku?