äratundmine
28.05.2012 21:55
Eks see ju nagu meilgi. Meilgi on kõikjal keskuse läheduses põlenud paadialuste maju, lobudikke ja lõhkisi tänavaid.

Morge
28.05.2012 22:11
Väga alatu, see linn ja see rahvas on teile külalislahkust pakkunud. Milleks valetada, Bakuu on jõudsalt arenenud Euroopalik linn ja vaevalt, et eestlastele oleks meeldinud kui Tallinnast Eurovisionilt naasnud aserbaidžaanlased oleksid Kopli liine kirjeldama hakanud.

narvakas
28.05.2012 22:35
Tuli kunagi olude sunnil 1,5 aastat Aserbaidžaanis viibida. Teate ju küll, turismifirma Nõukogude armee. Ausalt öeldes ega pilt pole 35 aastaga suurt muutunud. Kui, siis ainult Mersud ja sat-TV antennid. Juba nõuka-ajal oli see suur kontrastide maa. Rahva kihistumine oli juba siis meie mõistes väga suur. Oli võimalust päris mitmel korral ka kohalikesse majadesse sisse astuda. Olen istunud Pärsia vaipadel ja olen olnud sellise majas, mis meenutas meie kartulikoobast. Ühes otsas elasid inimesed, teises lambad - ainult mingi aedik oli vahel...

Ivo
29.05.2012 11:45
Esimest korda olen Toobaliga 100% nõus.

kuku
29.05.2012 11:47
Kuulge, see kõik on ju kergelt veider - peale Silvergate'i lahvatamist saab süüdistuse Toobal. Michal aga oli puu otsas või õigemini raha täis kilekottide taga peidus?

mmyrzik
29.05.2012 11:48
Toobali poliitiline skandaal on fabritseeritud peitumaks elamislubadega kauplemise skandaali, Indrek Põdra kriminaalasja, Reformierakonna musta rahaga rahastamist ja Ansipi väidet: „Kõiki kuulatakse pealt!“.


Twitter

Kurt Walter ‏@KurtValter

Kes on nõudnud viimasel kuul Toobali tagasiastumist? Mitte keegi. Et siis ise nõudis enda tagasiastumist ja ise ka vastas. Muhv nõudmiseni!

robert kõrvits ‏@robertkorvits
Käisin eile 4. klassi lastega ekskursioonil. Teadmiseks - ansambel One Direction on neile praegu kogu elu.

ahto lobjakas ‏@lobjakas
Eesti ajakirjanduse peamine nõrkus on, et ta tegeleb liiga vähe sellega, mis on *õige* - lepib platvormiks olekuga & otsib neutraalsust.

Kurt Walter ‏@KurtValter
Loomulikult ei saadud Meikariga varjatud annetusi telefoni teel kokku leppida, sest kõnelimiit oli otsa saanud.


Facebook

Juku-kalle Raid
NO SPORTS: Palo esitas täna kentsaka eelnõu, mis puudutab nende ettevõtete soodustamist maksuliselt, kes oma töötajad kuhugi jõusaali saadavad. Et sportima, et tervislik on ja nii edasi.

No fakk, mitte ei saa aru. Kes maksab kinni vabaõhu spordialad, nagu sõpradega jalutamine või jalgrattasõit? Ketsid või ketiõli??? :)

Üldiselt võib nõus olla ka Erki Noolega, kes teatas, et aktsiisivaba konjak tuleb tervislike eluviiside edendamisel kõne alla, kuna on haiguste ennetaja.

Aga dialoog oli järgmine:

Juku-Kalle Raid
Aitüma! Lähtuvalt Sõerdi ja Nestori emotsionaalsest vestlusest tahaksin küsida, ma ei saanud aru, miks ikkagi näiteks jõusaalis trenažööril rähklemine on parem või eelistatum kui jalutuskäik, minu poolest kusagil keset tänavat?

Urve Palo
Kindlasti mina ei anna hinnanguid, mis on parem. Selle otsustab inimene ja selle otsustab tööandja. Kui inimene soovib jalutada või joosta värskes õhus, siis palun väga. Eks see sõltub väga ka ilmastikuoludest. Nii et see on inimese vaba valik. Mulle meeldib, kui inimene saab ise otsustada.

/Vahepeal käis vestlus, miks eelistada tubaseid sportimisviise ja siis teatas Palo, et tore on ka vabaõhuline spordiviis./

Juku-Kalle Raid
Aitäh! Kas me võiksime siin rääkida ka vabas õhus toimetavast maleringist? Tänan!

Urve Palo
Miks mitte. Aga maleringiga on muidugi see küsimus, et see on ajugümnastika. Nii et male on kohe eraldi küsimus. See on huvitav mõte, nii et võite ka parandusettepanekuna esitada.