Kallid kaasmaalased! Me oleme, tõsi küll, teatavate mööndustega, siiamaani aru saanud, et meie riiki juhivad inimesed, kes on meilt selleks mandaadi saanud. Nüüd aga peame ära arvama, kes tegelikult meie riiki juhivad? Need, kes seda siiamaani formaalselt tegid, keelduvad meile tõtt rääkimast! Õli lisab tulle veel asjaolu, et solidaarsust kõigi nelja partei vahel jätkub vaid selles küsimuses! Millele see viitab? Küllap taipab seda iga eestimaalane, kes vähegi viitsib selles suunas ajusid liigutada.

Savisaar arvab, et rahaskandaali taustal on tegemist uue partei moodustamisega. Seda meelt on ka peaminister Ansip. Milline üksmeel!!! Sotside juht hr. Mikser arvab, et nemad sellist tegevust ei tolereeri! Mõtleks vaid, kui südantsoojendav avaldus! IRL-i juht hr. Reinsalu proovis ka midagi asjast arvata ja leidis, et peaks ehk seadusega veidi täpsemalt asjad paika panema, mis siis läbipaistvust suurendaks! Jälle üks "enneolematu ja värske" mõte!

Peaminister usub justiitsministrit - mitte rahvast!!! Justiitsminister on kindel, et hr. Meikar valetab, vaatamata sellele, et rahapesu fakte on mujaltki välja imbunud ja küllap tuleb sellele veel lisagi.

Üks rumalamaid väljaütlemisi kuulub veel rahandusministrile, kes ei teadvat annetustest midagi! Sama meelt on ka peaminister! Vaat see teeb juba Eestimaal elamise tõeliselt kõhedaks. Kui riigi kõrgeim võim ei tea, mis nende oma kabinettides toimub ja julgeb seda veel lapselikult üldsusele välja öelda, kui päästvat argumenti, siis on küll midagi väga mäda siin Eesti riigis!

Tõehetk on saabunud! Kas nüüd või mitte kunagi! Kas jätkub asjas osalejatel meelekindlust mõelda ja tegutseda riigimehelikult, kartmata tagajärgi või eelistame jätkata "võõra võimu" all???

Hirmuga ootan peagi prokuratuurist laekuvat teavet - õigeks mõistetud, sest puuduvad tõestusmaterjalid! Seega - puudub kuriteokoosseis ja edasi kulgeb meie riigijuhtimine jätkuvalt Fantoomipartei juhtimisel!