Ilmar
23.05.2012 07:24
Vastik on kuulata meie poliitikute keerutamist, vassimist, valetamist. Sellised mõisted nagu ausus või eetika on neile tundmatud.

irw
23.05.2012 07:22
Tore on lugeda neid lihtlabaseid demagoogiavõtteid. Nüüd lastakse asjal sedapidi paista, nagu oleks sellest rahast ainuüksi Meikari kampaaniat rahastatud - seejuures loomulikult otseseid väiteid esitamata.

Mart K.
24.05.2012 10:40
Ise ei mäleta, et oleks kannuga koju jalutanud, aga meenub juhtum sõbraga, kes pani tudengipõlves Hellas Hundis tuhatoosi taskusse ja sellega kas turvamehele või baari töötajale vahele jäi. Seati fakti ette, et nüüd tuleb see tuhatoos välja osta. Isemajandava tudengina vaevas vennikest mõistagi taskutiisikus, mis ajendas taotlema alternatiivset lahendust. Seepeale olla ta pandud kaheks tunniks Hundi kööki kartuleid koorima, nii et sõrmed villis.

Villid on ammuilma paranenud, ülikoolid edukalt lõpetatud, aga tuhatoos siiamaani alles.

Nokk
24.05.2012 10:36
Aastat kümme tagasi aeti mind sõpradega välja Pärnu maantee keeglisaalist - et aeg oli sulgeda. Hommikul ärgates nägin voodi ees suurt roosat keeglikuuli ja nr. 43 keeglikingasid.. Väga piinlik oli üle tee lonkida ja neid sinna tagasi viia.

mx
24.05.2012 10:20
Turvamees süüdistas mind kõrtsist väljudes kassarulli varguses, kuigi tegelikult oli arve lihtsalt selline.;)

väga endine tudeng
24.05.2012 10:20
seesugused kombed olid juba 40 aastat tagasi nii Tartus kui ka Tallinnas, et vehiti sisse õllekanne, viinapitse, soolatopse ja nuge-kahvleid.... Ja see polnud mitte kasusaamise pärast, vaid joomise ja pullitegemisega seotud sportlik väljakutse. Noh - tegelikult oli ühikasse ka kogu aeg uusi nõusid vaja, sest sealtki läks kogu aeg pidude käigus midagi kaduma.


Twitter

Erki Must ‏@erkimust
Kui töö prokuratuuris end ammendab, võib Heili Seppa oodata hiilgav poliitiline karjäär. Meetodid juba teada ning avalik esinemine 5+.

Mihkel Mikkelsaar ‏@mmikkelsaar
Ansip: parteide rahastamises tuleks seadustada tegelik olukord = joobes kihutajate vähendamiseks peaks seadustama tegeliku olukorra #meikar

Ott Heinapuu ‏@oHpuu
"Ja kui sa ütled, et sa ei tea sellest mitte midagi, siis sa oled lihtsalt loll ja ei kõlba isegi trammikonduktoriks" http://vimeo.com/42757008

Kurt Walter ‏@KurtValter
Lahendus olevat erakondade rahastuse muutmine, muutmata väärtushinnanguid. Vt ka alkohoolik alustab loobumist pudelile uue sildi kleepimisega.

graafik ‏@graafik
Reformi kontori läbiotsimine on naeruväärne. Läbiotsimisest on kasu ainult siis, kui see toimub ootamatult. #wtf!

Rain Kooli ‏@rainkooli
Muuseas, huvitav, kes seda kulda investeerimise teenust oravatele on pakkunud... :-) Ja kellele see kuld on hiljem müüdud ning mis hinnaga.

Ott Heinapuu ‏@oHpuu
@rainkooli Tamming & Atonen olid igatahes annetajate hulgas 2009–2010, kumbki 50 000 kaupa. Usun siiralt, et see oli ettevõtlustulu.

Olav Osolin ‏@osokas
Selgunud on kurb tõsiasi, et eesti poliitikud ei oska valetada. Asjakohane koolitus oleks ilmselgelt asjakohane. #silvergate #kitsehäma

Kaur Kender ‏@doctorkender
Meikarit võiks firmapidudele ausat panema kutsuda. Juba avalause “Mul on sõpru reformis, ausalt!“ peale rahvas röögiks naerust.

Kajar Kase ‏@kajarkase
Lauri Luik: "Tõenäoliselt võis olla mingi keiss, et olen [enne annetamist] müünud oma kuldmündi maha vms." (!!!)

Merlis Nõgene ‏@merlisnogene
Päeva Kasutu Fakt: Elektriohutuskampaania maskott on sinine Elektrijänes, mille sees oleva mehe perekonnanimi on... Jänes.

Anvar Samost ‏@anvarsamost
Mõelge, kellele on kasulik, et Reformierakonna rahaskandaali Silvergate'iks kutsutakse. Küsimus ei ole Meikaris, vaid erakonnas ja rahas.

Urmas ‏@ojaurm
Varsti rahunetakse-väsitakse annetusskeemide ümber jauramisest ja Eesti rahvast haarab ühine kirg - jaanipäevaks ilma ennustamine.