Lahkujate hulgas on investeeringute juht Ina Drew ning veel kaks kõrgetasemelist töötajat teatas New York Times. JPMorgani juht Jamie Dimon ütles pühapäeval, et tegi suure vea, kui väitis, et panga tegevusega on kõik korras, vahendab BBC News.

Üks panga pikemaajalisemaid ja suurepalgalisemaid töötajaid Drew on mitmel korral lahkumisavalduse esitanud pärast seda, kui panga suur kahjum avalikuks tuli. Seni on Dimon lahkumisavaldused tagasi lükanud.

Kui kahjum neljapäeva õhtul avalikustati, langes panga aktsiate hind ligi 10 protsenti, mis tähendas seda, et firma väärtus langes 14 miljardi dollari võrra.

„Me tegime kohutava, karjuva vea. Sellele pole peaaegu mingit vabandust,“ ütles Dimon ja väitis, et aprillis, kui ta kõike tormiks veeklaasis nimetas, ei olnud ta teadlik probleemide tegelikust ulatusest.

Kahjum tekkis väikeses Londoni osakonnas. Tõenäoliselt lahkuvad ametist ka selle osakonna juhataja Achilles Macris ning töötaja Javier Martin-Artajo. Kõikuma on löönud ka Bruno Michel Iksili hüüdnimega Londoni Vaal positsioon.