20:20

Nüüd jääb üle veel koju Pärnusse sõita. Hakkan parasjagu Tallinnast välja jõudma. Loodetavasti ei ole teeolud väga hullud.


19:40

Võit käes. Esimene geim oli natukene närviline. Tundus, et mehed olid ülehäälestanud. Ei suutnud miskipärast kohaneda. Tegime iga kord mõne rumala vea, kui hakkasime järgi jõudma. Kui avageim meie jaoks õnnelikult lõppes, oli edasi juba suhteliselt rahulik mäng. Teisest geimist alates näitasime head mängu ja tänasin mehi selle eest.

Järgmisel nädalal võõrsil tuleb kindlasti raske mäng. Seda ei tahaks kindlasti lubada, et laseksime selle mängu kuldsesse geimi. Saime viimati Kreeka klubi käest selles osas õppetunni. Võitsime ka siis kodus avamängu kindalt.

Selver võitis mängu kindlalt 3:0. Loe lähemalt SIIT

17:10 Tänane algrivistus on meil Petrovs, Meresaar, Kivisild, Pašitskii, Õuekallas, Rosenblatt ja libero Esna.

17:00 Üritasin end vahepeal ilusaks teha, sest täna on ikkagi telemäng (TV 6 näitab). Klubi füsioterapeut arvas küll, et see ilusaks tegemine pole enam võimalik:)
Nüüd siis mängijaid tervitama ja viimased nõuanded. Jääbki üle veel soojendus ja kell 18:00 algab mäng. Pöidlad pihku!

16:20
Vaatasin veel ühe vastasmeeskonnaga seonduva materjali. Peagi saabuvad mängijad, kellele tuleb riietusruumis veel viimased nõuanded jagada.

14:30
Lugesin oma kontoris Delfit. Pean selle neljapäeviku ühele tähelepanelikule lugejale vastuseks ütlema, et ma ei ületanud Märjamaal kiirust. Ma olen juba vähemalt viimased kolm aastat eeskujulik juht. Kiiruse ületamised on jäänud ajalukku pärast viimaseid suuremaid trahvimaksmisi.

14:10
Käisin vahepeal Audentese kohvikus lõunatamas. Kahjuks verivorsti ei olnud, pidin leppima lasanjega. Seejärel vaatasime Selveri klubi tegevjuhiga üle kõik järgmise nädala Tampere mänguga seonduva, treeninggraafikutest kuni Soome söögikordadeni. CEV Challenge Cup-i kolmanda ringi kordusmäng on järgmine kolmapäev Tamperes, paari võitja pääseb 16 parema hulka.

12:10
Meeskonna koosolek peetud. Vaatasime veelkord üle vastase mänguskeemid ja tutvusime mängijate individuaalsete omadustega. Põhiettevalmistus õhtuseks mänguks on tehtud.

11:00 Tunniajaline treening lõppenud. Kõik mehed on terved ja õhtuseks mänguks löögivalmid. Nüüd tegeleme pool tundi statistikaga, et valmistuda meeskonna koosolekuks.

09:30
Õnnelikult Tallinnas. Teeolud olid täiesti korralikud. Pärnu juures veel natuke oli lumesadu. Enne Märjamaad enam lund ei tulnud. Nüüd veel kiire pilk meie tänase vastase Tampere Isku-Volley meeskonna statistikale ja kell 10 algab viimane mängueelne treening.

07:50
Tõusin enda kohta tavalisel kellaajal - 06:15. Kõik hommikused toimingud tehtud, viisin oma viimase kodus elava lapse kooli. Alustan nüüd autoga teekonda Pärnust Tallinna, et jõuda Selveri meeskonna treeningule.