Näiteks kino Sõprus kõrval tuli Harju tänavale jõudmiseks mitu korda kõnniteed vahetada.  Raekoja plats oli enamvähem puhas, kuid juba Voorimehe tänaval ning tuli jälle hakata jäämuhkudel pahkluid väänama.

Balti jaama tunnel meenutas mulle millegipärast külma ja kütmata, niisket saunaesikut. Põrand oli libedavõitu ning tunnelit täitis õrn uduvine.

Kas poleks mõttekas tunneli põrandasse küttekaablid paigaldada?

Mööda lumiseid ja jäämuhkudega kaetud kõnniteid turnides tekkis imelik mõte. Nimelt olevat Tallinnas tohutu töötute armee, aga mitte keegi ei ole neile labidaid pihku pakkunud, et minge, mehed ja rookige linnatänavad lumest puhtaks!  Maksame küll vähevõitu, aga see oleks teile ikkagi parem kui mitte midagi ning linna saaksime ka puhtaks!

Muidugi ütlevad targemad inimesed, et jah, mõte on hea, aga kust selleks raha võtta?

Arvan, et raha on ja raha jääks ülegi veel. Tuleks vaid mõneks kuuks  külmutada Tallinna TV ja "Nadezda TV" jaoks mõeldud raha suunata linna puhastamisele lumest. Tõsi, kavandatud jõulu- ja aastavahetuse saated tuleks ikka eetrisse lasta. Ei saa ju jätta rahvast ilma võimalusest vana-aasta viimasel tunnil teleripulte plõksida ning kordamööda kuulata/vaadata presidendi ja linnapea uusaastakõnet. Ja siis paneksime "NadezdaTV" kinni ning kogu lootus ja usk tuleks suunata linna lumevangist vabastamisele! 

Mis võiks olla veel parem valimispropaganda kui see?

Jõudu, jõudu!