Kus on sinu teada põhilisemad kohad, kus eluolu häirivalt kiirendatakse, driftitakse ning burnouti tehakse? Kirjuta sellest teistele kommentaariumis!

Toome ära ka mõned asjalikumad kommentaarid Paldiski mnt rehvijälgede loo sabast:

veskimetslane,
Kuna elan Paldiski mnt-ga külgnevas üldiselt vaikses rajoonis, siis, jah, seda paarutamist on öösiti kuulda isegi läbi pakettakende.
Ei saa ma siiralt aru ka seda, miks on lubatud keset linna - ja eriti veel sellises kohas kus liigub palju lapsi (loomaaia juures) - 70-kilomeetrine tunnikiirus. Mu oma täisealine tütar on Looga peatuse juures ülekäigurajal mitu marakratti auto eest ära tõmmanud, sest autojuhid ei pea seal valgusfoori millekski. Oma väiksemat last ei saa ma seetõttu jala kooli paraku lubada, kuigi koolitee on vaevu 20-minuti jalutuskäigu kaugusel. Õudsalt tore on ju küll kui ma jõuan max. kaks minutit kiiremini linna või sealt tagasi aga kas see kaalub üles inimese elu ja tervise?!?

annika,
pildid on looga peatuse kandis tehtud. käin seal kandis iga päev ja olen näinud, kuidas ka keset päeva ülituunitud autod seal kihutavad ja ühest teeservast teise juhitavuse piiril loperdavad! või uhked bmwd, audid, mersud 150-200ga kihutavad. samuti olen näinud ülinappe teeületusi, kus jalakäija läheb rohelisega üle tee, aga kuna juht vist ei märka punast foori, sõidab jalakäija nina alt läbi. nüüd vaatan alati, kas kõik autojuhid ikka võtavad kiirust maha enne kui rohelisega teele astun..

Tere,
Nad kimavad seal Meremeeste Haigla kõrval, kus on mingi tühi plats, igal nädalavahetusel. Haiglas töötades kuulen seda tihti ja tegelt on jube häiriv.

Priskemaid ja põhjalikumaid mõtisklusi ootame meiliaadressile rahvahaal@delfi.ee, kasutada võib ka lehe vasakul servas olevat Rahva hääle vormi. Kui registreerid end rahvaajakirjanikuks, võid eriti hea loo või foto eest võita rahalise preemia!

Jälgi EkspressAuto uudiseid ja artikleid ka Twitteris!