Nii ühendus Parema Läti Eest kui hokiklubi Dinamo eitavad plakatite seotust valimiskampaaniaga, vahendab Läti Delfi.

Parema Läti Eest pressiesindaja Edgars Vaikulis ütles agentuurile LETA, et ainuke side erakonna ja reklaami vahel seisneb selles, et Riia Dinamo juhtkond on esindatud erakonna juhatuses, kuid erakond ei osalenud reklaamikampaania organiseerimises.

Dinamo peadirektor Zigmārs Priede teatas, et klubi sai väga ahvatleva ettepaneku ettevõttelt J.G. Projekti teha Dinamole tasuta reklaami 300 stendil üle Riia.

Ozoliņš olevat aga välja valitud seetõttu, et ta on meeskonna parim kaitsemängija. Küsimusele plakatitel olevate loosungite kokkulangevuse kohta erakonna Parema Läti Eest nimega vastas Priede: „Igaüks näeb nendes sõnades seda, mida näha tahab.”

Firma J.G. Projekti kuulub ärimeestele Jānis Gabrānsile ja Jānis Grīnbergsile.

Erakond Parema Läti Eest on jäähokit enese reklaamimiseks kasutanud ka varem. Ühe mängu eel laulis Läti hümni nende esindaja seimis Vents Armands Krauklis, pärast mängu andis auhinnad üle peaministrikandidaat Ainārs Šlesers ning trinüünidel olid näha plakatid „Nr 8. Parema hoki eest”.

Mitu Dinamo aktsionäri — nõukogu esimees, endine Läti president Guntis Ulmanis, ettevõtte Itera Latvija juht Juris Savickis ja ehitusettevõtte Skonto Buve juhatuse esimees Guntis Rāvis on ühenduse Parema Läti Eest asutajad või toetajad.