21.34 Head ööd, kallid!

20.59 The Clash laulab "Rudie Can't Fail". Loen DELFIst noore laulja Marten Kuninga tegemistest ja inimeste kommentaare Marten Kuninga tegemiste kohta. Kirjutan seda järgmist lauset. Seda lauset siin. Huvitav eksperiment.

19.47 Laulab Birgit. Mina esinesin ära, esitasin väikese kollaaži Roki maailmast. Rene Puura jõudis kohale ja ma laulsin Spandau Ballet' "Goldi. Nüüd ma joon punast veini.

18:28 Lähen A terminali esinema, seal esineb ka Birgit Varjun. Mina laulan kitarriga enda laule. Võib-olla ma kohtun pianistiga, oma vana sõbra Rene Puuraga - võib-olla teeme mõned lood, mida me saates tegime.

17:59 Sõidan Pirita teel kesklinna poole. Bussis on külm. Meri ei ole jääs. Autojuht sõidab 62 km tunnis.

16:36 Istun RAF-bussis, aastast 1980. Minu kõrval on kaks tüdrukut, üks ühel pool ja teine teisel pool. Ühel neist on stereopleier ja teisel on punased lokkis juuksed. Ma tahan mõlemat, aga ma ei saa kumbagi... kuniks ma pole välja võtnud nätsupakki.

15.16
Mul on papiljotid peas ja kohe kleebitakse mulle vuntsid. Nüüd ma söön ühe viinamarja ja liigun ühte tuppa, istun toolile ja papiljotid võetakse ära. Grimeerija muigab... nüüd naerab. Grimeerija sätib juukseid ja nüüd juba irvitab.

13.28
Istun bussis kahe tüdruku vahel, kahe mehe ees, vaatan iseennast videolindilt. Föönituul puhub näkku. Video saab kohe läbi ja siis on aega veerand tundi, et võtta suur plaan. Seejärel lähen tagasi aastasse1980, kus ma istun tüdrukute vahel bussis ja mul on vuntsid ja minu ees on kaks meest.

12.48
Teen Pirita metsa pläru ja analüüsin kaadreid.

10.29 Vaatan, grimmipintsel näos, Riigikogu infotundi (UrmasPaet räägib Georgiast). Jätan Urmase aru andma ja lähen istun bussi uut toodet reklaamima.

7.00
Kõrval toas hakkab mängima Ennio Morricone "Once Upon A Time InThe West" muusika. Alguses ei saa päris hästi aru. Siis laulavad Louis Armstrong ja Ella Fitzgerald sinise teki all olemisest. See ongi äratus. Väga meeldiv viis ärgata, kuigi väljas on veel sünk. Pesen hambad-näo ja tellin takso. Kusagilt diivanisügavustest tõuseb sihvakas mees. See on Tartu Popi ja Roki Instituudi professor Randveer, kes ütleb, et "läheb vist bussi peale". Eile andsime koos kontserti. Ülehomme jälle.