Noortele meestele tuntud artisti avameelsus mõjutab eelkõige seda sihtgruppi, kelle puhul on suhtumist võimalik veel muuta. Delfi loodab väga, et Jõgisalu julge otsus viib ka eesmärgile. Ehk siis julgustab ka tema kaasmaalasi oma tervisele rohkem tähelepanu pöörama ja vajaduse korral abi otsima.

Ilmselt on Jõgisalu nõustumine Delfi persooniloos oma haigusloo lahti rääkimisega juba vilju kandnud. “Ei tea sellisest räpparist midagi, aga sellegipoolest on ta tubli ja vapper poiss, et julges ja soovis oma haigusest rääkida. Tavaliselt, kui haige ollakse, siis tuntakse ennast vist nagu kurjategijana,” kirjutab üks Delfi lugejatest.

On selge, et tervislikud eluviisid ei ole Eestis nii levinud, kui võiks. Isegi need, kes tervislikult elavad, peavad arstide poole pöördumist kui just mitte häbiväärseks, siis ebamugavaks või mõttetuks. Vähki aga taruvaiguga ei ravi. Nii et oma keha tasub kuulata ning teekond spetsialisti juurde tasub ette võtta, kui tunnete, et asjad pole, nagu peaks.

Mõistvat suhtumist ootab Delfi ka tervishoiuspetsialistidelt. Juhul, kui patsiendi kaebuste või kartuste taustalt probleemi ei leita, poleks siiski tark patsiente (eriti mehi) hurjutada või nende üle nalja heita. Fakt, et Eesti mees kordki ennetavalt arsti juurde on tulnud, on iseenesest tunnustamist väärt.