Reformimeelse Boriss Nemtsovi staabiülem Ilja Jašin teatas Vene ajalehele Kommersant, et suure tõenäolisusega toimub ka opositsionääri toetuseks kahe suurmeistri - Karpovi ja Kasparovi - vaheline sõprusmäng.

Lisaks võib saabuda tulevasse olümpialinna Sotšisse agiteerima ka endine peaminister, tuntud Putini-Medvedevi kriitik Mihhail Kasjanov.

Kremli-vastane poliitik Boriss Nemtsov

Kommersant märgib, et Nemtsov on juba oma valimiskampaania käima lükanud. Jašin teatas, et rajoonistaabid teavitavad elanikkonda Nemtsovi saabumisest ning majahoovides korraldatakse stiihilisi miitinguid. Samas märkis staabijuht, et kohalik võim üritab takistada neid üritusi.

Lisaks kavatseb Nemtsov väljaande teatel lähiajal esitada oma ettekande „Sotši ja olümpia" ning algatada linnas rahvahääletuse seoses kriisi tõttu mängude jagamisega mitme linna vahel.

2014. aasta taliolümpia linna juhiks kandideerib 16 inimest, nende seas ka praegune linnapea kt. Anatoli Pahomov, oligarh Aleksandr Lebedev, endine presidendikandidaat Andrei Bogdanov ja baleriin Anastassia Volotškova.

Sotši meeri valimised toimuvad vähem kui kuu aja pärast 26. aprillil.