Toomas Hendrik Ilves:
„Need, kes kandideerivad vaid häälte püüdmiseks, petavad rahvast.“

Kas keegi kahtles, et jutt just Edgar Savisaarest? Vist mitte! Sest Vilja puhul pole isegi küsimust – tema põgeneks Brüsselisse esimesel võimalusel. Sest Eestis on vähe inimesi ja eesmärke, mis kaaluks üles mure, pinge ja formaalse staatuse.

Rein Kilk: „See oli ilmne vihje Savisaarele, me kõik saame sellest aru.“

Vähemalt Kilk sai presidendist õigesti aru. Noomida sai just Tallinna linnapea, kelle iga käik on ka ta lähematele jüngritele saladus.

Kaarel Tarand: „“Kõlab ehk kummaliselt, kuid minu meelest sai kõige suurema auhinna tasuks pikaajalise tegevuse ees Eesti riigilt riigireetur Hermann Simm. Talle kingiti elu.“

Kuna tegu oli kokkuleppega, siis me ei saa kunagi teada, milles Eesti riik ja Simm diili tegid. Üks on kindel – kõik meie ja meie NATO-partnerite dokumendid on kandikul viidud Moskvasse.

Allar Levandi: „Anna tunneb ennast Eesti ühiskonna osana, ta naudib seda. Anna elab Eesti edusammudele kaasa. Ta ei räägi, et N Liit peaks tagasi tulema või midagi sellist. Ta räägib seda, mida ta mõtleb. Ja kui eestlased seepeale hästi reageerivad, on ta õnnelik. Samas ei räägi Anna oma mõtteid sellepärast, et kellegi meeldida, vaid sellepärast, et ta lihtsalt arvab.“

Eesti armastatuim paar. Nad on edukad, töökad, positiivsed ja kolme poisiga Eesti iivet kasvatanud. Kui Anna tahaks, võiks ta teha hiilgava karjääri ka poliitikas ja püüda liita kaklevaid Vene poliitikuid. Aga kas sellega tasub oma puhast CV-d määrida?

Sandra Nurmsalu: „Arvan, et andsime endast täna siis kõik, ja sellest piisas, et täna võita.“

Kiretu kommentaar pärast Eesti Laulu võitu. Aga nüüd on selge, et Moskvas esindatakse Eestit eesti keeles.