Muutunud on käibe- ja kasuminumbrid (mis on röögatult kasvanud) ning büroode nimed (kuhu on ilmunud läti, rootsi ja saksa kõla).

Edetabeli võitis nagu alati Edgar Savisaare valitsuse justiitsminister Jüri Raidla. Võrreldes seitsme aasta taguse ajaga on tema firma käive peagu kahekordistunud.

Pjedestaali alumistel astmetel on toimunud aga suured muutused. Pikaajaline igavene teine Aare Tark on langenud turuosalt viiendaks. Tegelikult ei käi temagi käsi halvasti. Targa enamusosalusega büroo teenis mullu ligi miljon eurot kasumit.

Uus number kaks on soomlane Aku Sorainen, kes on suutnud üles ehitada muljetavaldava ülebaltilise õigusvabriku. Kui keegi, siis tema ainsana suudaks ehk ühel päeval näidata kandu ka auväärt kolleeg Raidlale.

Ka edetabeli kolmas koht on vahetunud. Vanad tegijad Peeter Lepik ja Toomas Luhaäär pidid alla vanduma noorematele ja agressiivsematele Sten Luigale, Jaanus Modyle ja Marti Häälele.

Võrreldes esimese edetabeliga ei leia me nimekirjast omal ajal kuulsat bürood Heta. Üks selle büroo advokaatidest, Ilmo Maaroos, pidi pettuse pärast koguni vangi minema.

Mitmed ekshetalased eesotsas Üllar Talvistega töötavad advokaadibüroos Lextal. Ent sedagi bürood seirab ebaõnn. Lextali juht Tarmo Sild jagab seoses nn Rävala puiestee afääriga koos oma endise kuldkliendi Villu Reiljaniga kohtus süüaluste pinki.

Silma tasub peal hoida esimest korda esikümnesse tõusnud vähetuntud advoaadibürool MAQS. Just nende advokaat Evelin Pärn-Lee suhtles Nordstreami gaasitoru rajajate ülesandel Eesti valitsusega.