Juba teist aastat järjest toimuva konkursi eesmärgiks on innustada õpilasi infotehnoloogilisi vahendeid ning legaalseid programme kasutades end loominguliselt väljendama. Parimad konkursitööd võivad jõuda meediakanalitesse üle maailma.

Võistlus toimub kolmes kategoorias: muusika, muusika koos videoga ning CD-plaadi ja plaadiümbrise kujundamine. Võistlusele võib esitada nii instrumentaal- kui ka vokaalpalasid, mis ei ole varem avalikkuse ees kõlanud. CD-plaadi ja plaadiümbrise puhul kujundatakse nii ümbrise sise- kui ka väliskülg ning plaat.

Võistlustööd tuleb esitada hiljemalt 7. novembriks, kõik võistlustööd laetakse võistluse kodulehele aadressil digi.haridus.ee. Sealsamas saab ka tutvuda võistluse reeglitega.

Töid hindab žürii, mille koosseisu kuuluvad reklaamifirma Zavod esindaja Marek Reinaas, MTV VJ Martin Veisman, Elioni ja Microsoft Eesti esindajad, ansambel Aides, Eesti Koolijuhtide Ühenduse esimees Toomas Kruusimägi jt.

Auhinnafondi ja võistlust toetavad Microsoft, Elion, Ordi, IT Kolledž, Balti Meedia ja Filmikolledž ja Tallinna Haridusamet.