Aleksander Einseln, endine kaitseväe juhataja: “Laaneots kutsus mind oma kabinetti ühel päeval, et seal on kaks meest, ja need pakkusid mulle kaht Strela raketti müügiks. Laaneots ei olnud mulle sellest rääkinud enne midagi. Ma ütlesin, et meil midagi sellist tarvis ei lähe ja nad läksid minema.”

“Kutsusin Laaneotsa oma juurde, et pane neile nüüd saba taha, et vaata, kus need raketid on, ja kui tarvis, võtame nende käest ära. Sinna see lugu lõppes, sest Laaneots oli ise sellega seotud.”

“Nii nagu ta oli seotud Tartu linna sõjaväevarade jagamisega. Ta mulle kaebas omal ajal, et käis Etioopias, tuli tagasi, aga mina endale niukest maja ei jõua ehitada nagu need mehed seal Tartus.”

Jaanus Rahumägi, endine turvaärimees: “Isiklikult olen näinud, kaubik sõidab praami pealt maha, sõidab üle piiri, endise Kalevi ujula ette. Avab tagumise luugi ja siis kõik huvilised suutsid endale parema tuki välja valida. Relv saadi kätte, raha anti üle.”

Jüri Kadak, endine kaitsejõudude peastaabi operatiivosakonna ülem: “Nendel aastatel pakuti mulle rikastatud uraani, plutooniumi, punast elavhõbedat jne, alates õhutõrjerakettidest. Pakkumisi tehti kõvasti.”

Ants Laaneots, kaitseväe juhataja: “Minu juures käis Tartus asuva transpordilennuväe polgu juhtkond palvega, et Eesti valitsus polgu natsionaliseeriks ära, et me teenime teile meie maksumuse ühe aastaga tasa. Meil polnud neid vaja.”