Pisut paneb ehk imestama Ojulandi äkiline meelemuutus — varem lapsesaamisest mokaotsast kõnelenud ning jutu mujale juhtinud 40-aastane poliitik otsustas emarõõmude kasuks vahetult enne valimisi. Järsku on see hoopis valimistrikk?

Kui vaadata piitspeenikese blondiini senist toidusedelit, pole midagi imestada, et ta seni käima peale ei saanud — rasedaksjäämiseks peab olema ikka rõõmus ja rõõsa, mitte sööma pelgalt idusid ja nakitsema kuivikleiba.

Lapseootel naisena peab Ojuland nüüd aru pähe võtma ja koledieedi lõpetama. Tõstku taldrikule kartulit ja liha ka! Nii et kõht ikka kahe või isegi rohkemate eest täis saaks — järsku on tulemas lausa mitmikud? See oleks ju ka kole, kui õnnistatud seisus naine loeks ikka kaloreid edasi ja põeks suureneva kehakaalu pärast. Rasedus teeb naise ilusaks ja küll need lisakilod kunagi ära kaovad.

Mine tea, ehk hakkab titevärk Ojulandile niimoodi meeldima, et saab teise lapse kohe jutti otsa? Sest üksikud lapsed on isekad ja õnnetud ning kuuldavasti pidavat vanade vanemate (ja vaatame tõele näkku, Ojuland seda ju on) lapsed ka üsna hellitatud olema, saati siis veel ainukesed.