Juhtinud ETV-s, TV1-s ja TV3-s noortesaateid “Club TV”, “Mill”, “Hype”, “Filter” ja “ZTV”. Sel hooajal teeb aeg-ajalt ka “Tähelaeva” ETV-s. Lisaks sellele teeb raadiosaateid “Must Mesi” ja “Pleier”.

Elvast pärit nooriku Heidy tähelend raadios algas kummaliselt. Nimelt otsis Raadio 2 reklaamilugejaid, konkursil lasti Heidyl teha kõikvõimalikke hääli, näiteks ,,rebase- ja jänesehäält”, ning konkursi võitnuna saigi ta raadiosse tööle.

Heidy sõnul on raadios teatud salapära ja see meediakanal on saatejuhi jaoks palju vahetum kui televisioon. „Sa pead ainult häälega suutma kuulaja peas ka pilti luua.”

Lisaks saatejuhi tööle juhib Heidy nüüd ka kogu raadiojaama tööd. Mõistagi kohtab nooruke peatoimetaja sel teel kadetsejaid ja pahatahtlikke inimesi igal sammul, kuid ta ütleb, et suhtub neisse tavaliselt. Just nimelt — tavaliselt. Heidy teab, mida teeb: ta läheb lihtsalt oma valitud rada. Las koerad hauguvad, karavan läheb ikka edasi.

Heidy koolielu on vähemalt sama kirju ja kirev kui töökogemus. Pärast keskkooli lõpetamist tahtis ka Heidy, nagu paljud väikestest kohtadest pärit noored, suurde linna tulla. Tema salajane unistus oli minna Tartu Ülikooli arstiteaduskonda. Aga keemias ei tundnud ta end väga kindlalt ning otsustas siiski proovida Pedasse kultuuriteaduskonda, kuhu ta kohe ka sisse sai.

Kahe aasta pärast jättis ta kooli pooleli. Vahepeal proovis veel psühholoogiateaduskonda, kuid ka see ei olnud Heidy meelest see päris õige kutse. Nii astus ta Concordia Ülikooli meediateaduskonna elektroonilise meedia erialale ja see diplom ongi tal nüüd taskus.

Kas su praegune töö on sinu unistuste amet? Pakub see täit rahuldust?

Ma ei mäleta küll ennast unistamas sellest, et minust võiks ühel heal päeval saada Raadio 2 peatoimetaja. Asjad juhtusid iseenesest ja kuidagi sujuvalt, nagu nad ikka juhtuvad. Minu töö meeldib mulle väga, aga see on ka pagana raske.

Mis on sinu ametis kõige raskem?

Bürokraatiast läbinärimine.

On sul ka mõni kiiks?

Küsisin sõbranna käest, endal ei tulnud peale Dijoni sinepileiva (Tallinna peenleib ja Dijoni sinep) muud meelde. Ta ütles, et mul on kalduvus pea igale riietusele vöö peale panna.

Millised on su nõrgad küljed, mis sind ennast häirivad?

Kui ma kunagi ammu suusataja olin, siis treenerid ütlesid, et mul on suusataja kohta liiga nõrgad käed.

Mis sind tõeliselt närvi ajab?

Asju, mille pärast ma erutusin aasta tagasi, on järjest vähemaks jäänud. Lihtsalt kõik teemad pole seda väärt. Juba pikemat aega olen ma närvis oma majahalduri peale. Aeg-ajalt tuleb jälle meelde, et ta pole teinud seda, mida ta ammuilma lubanud on.

Sinu elu parim õppetund?

Üks teiste hulgas on olnud juhtum, kui ma 2. klassis läksin korrutustabeli tunnikontrolli tegema. Sain hindeks 2. Peale seda mul matemaatikaga erilisi raskusi polnud. Noh, eks isal minuga muidugi oli.

Mis on edu valem?

Minu valem ongi see, et mul pole mingit valemit olnud. Las asjad kulgevad. Niikuinii juhtub nii, nagu juhtub.

Millised peod sulle meeldivad?

Sellised, kus muusika ei aja mind endast välja ja kus on toredad ja head inimesed. Muidugi ei saa ma mainimata jätta, et mulle meeldivad minu enda Must Mesi peod kohvikus Moskva.

Kuidas pingeid maandad, millega vabal ajal tegeled?

Vahepeal tuleb raadiomaja 10. korruselt õue jalutama minna. Mängin aeg-ajalt plaate, loen, joonistan mõnikord ja teen süüa. Käin kodukohas Elvas mõnikord.

Kus meeldib puhata? Millal viimati puhkasid?

Kodus, alati kodus kõigepealt. Vahepeal peab natuke kaugemale ka vaatama, korraks riigist väljas käima. Asjad tunduvad teistmoodi, kui tagasi tuled. Viimati puhkasingi jõulude ajal.

Sulle tuleb kindlasti ka fännikirju. Kas suhtled fännidega? Saadad neile autogramme ja pilte?

Mõned kirjad ikka tulevad aeg-ajalt. Need on väga asjalikud. Tavaliselt tänatakse mingi seti eest, kui kuskil mängimas olen käinud. Ma olen püüdnud kõikidele ka viiskalt tänades vastata.

Ühes intervjuus oled öelnud, et võid vaimustuda kergelt, kuid mitte armuda. Aga mis paneb sind armuma?

Kui inimesed teaks täpselt, miks ja kuidas nad armuvad, siis oleks siin maailmas paljud asjad teisiti. Ja ma ei usu, et oluliselt paremini. Mõnel nähtusel pole alati kindlat definitsiooni, eriti enese jaoks.

Milline on sinu arvates meesideaal?

Ma pole kinni mingis ühes kindlas kategooriate jadas. Minu teadvuses eksisteerib erinevaid võimalikke täiuslikkuse poole püüdlevaid kehastuse variante.

R2 aasta hiti valimisel suudlesid Tanel Padariga, pärast suudlust olid väga jahmunud näoga. Miks?

Seda polnud skripti sisse kirjutatud. Rock’n’roll!